Pagina aceasta am creat-o din dorința de a centraliza câteva idei de gătit. Am început, în vara aceasta (2025), să-mi doresc să controlez cât mai multe variabile atunci când vine vorba de mâncarea pe care o pun în farfurie. Simt nevoia să învăț cât mai multe lucruri și despre nutriție. Nu știu câte articole o să apară aici, dar le dedic această pagină tuturor bărbaților care nu au gătit niciodată dar se gândesc să se apuce de această nouă „activitate fizică”.
Această pagină prezintă o centralizare a articolelor publicate, din categoria „Masa zilnică”, aranjate după data când au fost create (de la cele mai vechi la cele mai noi), pentru cine dorește să țină o evidență cu articolele pe care le-a urmărit. Vizionare plăcută!
Găluște cu carne tocată.
Găluște cu carne tocată (varianta cu fierbere).Timp de pregătire: 30-35 de minute (fără să mă grăbesc, ca un ardelean adevărat).Timp de fierbere: 10-12 minute. Ingrediente.500 g carne tocată de vită și porc, proporții variabile, după propria dorință (eu folosesc 250/250 sau, uneori, mai multă vită).Dovlecel ras (nu l-am cântărit) și ...
Mic dejun – sugestie (001).
Farfuria principală.Scoate ouăle din frigider înainte cu 15 minute de a le pune la fiert.Când fierbe apa pui ouăle la fiert pentru 7-8 minute.Nuci de macadamia.Caș de oaie.Usturoi. Farfuria cu legume.Roșii și castraveți. Farfuria cu desert.Fulgi de ovăz fără gluten (BIO).Semințe de chia (BIO).Iaurt 3,5% grăsime.Spirulină.Miere de albine. Băutura.Cafea simplă ...