Skip to content
Skip to content
  • Bun venit!
  • Fitness & Wellness
  • MOMENTUL DE PREVENȚIE
  • RESURSE DIDACTICE
  • Bun venit!
  • Fitness & Wellness
  • MOMENTUL DE PREVENȚIE
  • RESURSE DIDACTICE
RV didactic

  • Sesiuni de prezentări

    „Educația fizică pentru longevitate.” – JSU ediția 2025

    July 20, 2025

    Descarcă resurse „Educația fizică pentru longevitate” – ediția 2025 https://youtu.be/A_zKtuitMmY?si=S-ygT_UrUY8n_EZJ

    Continue Reading
  • Sesiuni de prezentări

    „Impactul sedentarismului și profilaxia primară a coloanei vertebrale.” – JSU ediția 2025

    July 20, 2025

    Descarcă „Impactul sedentarismului și profilaxia primară a coloanei vertebrale” – ediția 2025 https://youtu.be/5QNLV40pzRE?si=acDI8786nia8LUzy

    Continue Reading
  • Alimentație

    Tipuri de ulei comestibil și efectele la prăjire.

    July 20, 2025

    Tip grăsime Punct de fum Recomandat pentru prăjit? Observații Ulei de avocado (rafinat) ~270 °C ✅ Excelent Foarte stabil termic. Formează substanțe toxice doar peste punctul de fum. Ideal pentru prăjire. Ghee (unt clarificat) ~250 °C ✅ Recomandat Foarte stabil termic, fără proteine din lapte. Practic fără particule proteice, oxidare redusă. Ulei de măsline rafinat ~240 °C ✅ Bun Mult mai stabil decât varianta extravirgin. Ulei de palmier ~235 °C ✅ Bun Stabil termic, dar ridicat în grăsimi saturate. Ulei de cocos (rafinat) ~204 °C ✅ Bun Stabil termic, formează puțini compuși toxici. Ulei de rapiță rafinat ~204–230 °C ✅ Bun Minoră degradare termică, aldehide mai…

    Continue Reading

Noutăți!

  • Jul 20, 2025 „Educația fizică pentru longevitate.” – JSU ediția 2025
  • Jul 20, 2025 „Impactul sedentarismului și profilaxia primară a coloanei vertebrale.” – JSU ediția 2025
  • Jul 20, 2025 Tipuri de ulei comestibil și efectele la prăjire.

Arhivă

  • July 2025 (3)
© RV didactic, 2025, toate drepturile rezervate. Contact: rv.didactic@gmail.com
Graceful Theme by Optima Themes