Descarcă resurse „Educația fizică pentru longevitate” – ediția 2025 https://youtu.be/A_zKtuitMmY?si=S-ygT_UrUY8n_EZJ
-
-
Descarcă „Impactul sedentarismului și profilaxia primară a coloanei vertebrale” – ediția 2025 https://youtu.be/5QNLV40pzRE?si=acDI8786nia8LUzy
-
Tip grăsime Punct de fum Recomandat pentru prăjit? Observații Ulei de avocado (rafinat) ~270 °C ✅ Excelent Foarte stabil termic. Formează substanțe toxice doar peste punctul de fum. Ideal pentru prăjire. Ghee (unt clarificat) ~250 °C ✅ Recomandat Foarte stabil termic, fără proteine din lapte. Practic fără particule proteice, oxidare redusă. Ulei de măsline rafinat ~240 °C ✅ Bun Mult mai stabil decât varianta extravirgin. Ulei de palmier ~235 °C ✅ Bun Stabil termic, dar ridicat în grăsimi saturate. Ulei de cocos (rafinat) ~204 °C ✅ Bun Stabil termic, formează puțini compuși toxici. Ulei de rapiță rafinat ~204–230 °C ✅ Bun Minoră degradare termică, aldehide mai…